2 september startzondag

Op 2 september starten we het nieuwe seizoen traditiegetrouw met de Startzondag.
Traditiegetrouw, maar toch ook weer niet. Want we gaan het dit jaar een beetje anders aanpakken. De details verklappen we niet, maar deze Startzondag wordt een mix van elementen uit een ‘gewone’ kerkdienst (uiteraard met een swingend combo!) en activiteiten voor jong en oud. Voor iedere leeftijdsgroep is er wel iets te doen.  Er is kinderoppas voor de allerkleinsten, activiteiten voor basisschoolkinderen, tieners en volwassenen. En verder presenteren we alle activiteiten die nu op het programma staan voor het komende seizoen.

We starten de ochtend vanaf 09.45 met een inloop met koffie. Het programma duurt tot ongeveer half 12. Daarna kan je thuis van de lunch en een lekker lange (vrije) middag gaan genieten. Of napraten over de ochtend; het thema is immers ‘Een goed gesprek’….

Voor wie is de Startzondag? Voor iedereen die dat wil: of je nu net nieuw bent in de wijk, of je komt er na die verhuizing eindelijk eens aan toe een kerk te zoeken die bij je past, voor oude getrouwen die na de zomervakantie weer een frisse start willen maken  of voor jou als t al weer een tijdje geleden is dat je in De Hoef was. Je bent meer dan welkom…

Onze eigen predikant Marije Karreman leidt de dienst