24 en 25 december: Kinderkerstfeest, kerstnachtdienst en kerstochtend

Kinderkerstfeest

zondag 24 december  tijd: 17.00 uur én 18.30 uur

Kinderkerstfeest Protestantse Gemeente Leidsche RijnOp kerstavond met het hele gezin naar de kerk. Het kan in Leidsche Rijn! In onze sfeervolle boerderij vertellen we het kerstverhaal en zingen we samen bekende kerstliederen.

Na afloop is er warme chocolademelk en wat lekkers. Beide vieringen zijn hetzelfde. Ouders, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes, iedereen is welkom!

Let op! De eerste dienst is vaak erg druk, wilt u zeker zijn van een plek kom dan om 18.30 uur.

Toegang gratis, bij de uitgang is er een collecte.

Kerstnachtdienst

kinderkerstfeest Protestantse Gemeente Leidsche Rijnzondag 24 december tijd: 21.30 uur

Een kerstviering voor iedereen, jong en oud, gelovig of niet-(meer-zo-)gelovig. Je hoort het kerstverhaal, we zingen samen bekende kerstliederen en het eigen koor zingt Engelse Christmas Carols. Wat heeft het kerstverhaal ons in 2017 te vertellen?

Eet na de dienst nog een kom soep mee, de vrijwillige bijdrage is voor het Straatpastoraat.

Toegang gratis, tijdens de dienst is er een collecte.

Kerstochtend

maandag 25 december tijd: 10.00 uur

Op kerstmorgen vieren we samen kerst. Een vrolijke kerkdienst waarin een muziekgroep ons begeleidt bij het zingen. Onze drempel is laag, de sfeer warm en herkenbaar.

Toegang gratis, tijdens de dienst
is er een collecte