UITGESTELD | De Hoeftuin organiseert: Workshopserie Soulfulness – Bewust leven vanuit je ziel

Wat maakt jou uniek? Hoe ga je om met donkere perioden in je leven? Hoe zorg je voor een heilzaam leefritme? De workshopserie Soulfulness biedt een mooie gelegenheid om bij deze vragen stil te staan en zo ruimte te scheppen voor bezieling. De serie workshops is gebaseerd op het boek Soulfulness – Bewust leven vanuit je ziel, van Brian Draper.
Gedurende 5 avonden sta je aan de hand van afwisselende werkvormen stil bij thema’s die met bezieling te maken hebben. Deze workshopserie Soulfulness wordt verzorgd door Marleen Schoonderwoerd, van Geestkracht.nu, en Machteld Hoekzema vanuit de Hoeftuin. Voor de volledige serie van 5 avonden houden we een richtbedrag aan van € 75,- inclusief BTW en daarnaast € 19,95,- voor het boek. Financiën mogen geen belemmering zijn om de workshopserie te volgen. Daarom komen we graag onderling tot een goede afspraak als dat nodig is.
Data zijn 4 en 18 februari, 3, 17 en 31 maart, steeds van 20.00 uur-22.00 uur; inloop vanaf 19:45 uur met koffie/thee, locatie: De Wagenschuur, BSO locatie, gelegen achter Boerderij De Hoef.
Je kunt je opgeven via info@dehoeftuin.nl of via marleen@geestkracht.nu Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Wil je meer informatie? Kijk op www.dehoeftuin.nl, stuur een mailtje of vraag het na bij Marije Karreman.