Kerstviering voor senioren

Op dinsdag 17 december 2019 willen wij, leden van de werkgroep seniorenvieringen De Hoef, graag samen met u het aanstaande Kerstfeest vieren. Wij komen bij elkaar in de mooi versierde kerkzaal van ‘Boerderij de Hoef’ aan de Hogeweide 6 in Leidsche Rijn.
De deuren zijn geopend vanaf 10.00 uur. We beginnen met koffie of thee, terwijl op de achtergrond kerstmuziek klinkt. Een half uur later begint de Kerstviering met als thema ‘Zingen met Kerst…’, waarbij we natuurlijk ook met elkaar bekende kerstliederen zingen. Dit gebeurt onder muzikale begeleiding van Annemieke Ferwerda, Folkert Horst en Piet Vliegenthart. We besluiten deze ochtend met een gezamenlijke maaltijd van 12.00 tot ongeveer 13.00 uur.

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor deze Kerstviering vóór 10 december a.s.
De bijdrage in de kosten van deze ochtend is € 7,00 per persoon, inclusief koffie/thee en lunch
en kan bij binnenkomst worden voldaan (graag indien mogelijk gepast betalen!).
Opgave is mogelijk via: Elly Janssen, de intekenlijst achter in de kerkzaal of via de mail: vieringen@kerkenindehoef.nl

Wij hopen dat u erbij kunt zijn en dat we met elkaar een mooie ochtend zullen hebben.

U bent van harte uitgenodigd om u aan te melden voor deze Kerstviering!