Kerstviering voor volwassenen

Op dinsdag 11 december 2018 willen wij, vrijwilligers van “Vieringen voor volwassenen De Hoef”, graag samen met u het aanstaande Kerstfeest vieren. Wij komen bij elkaar in een mooi versierde zaal van ‘Boerderij de Hoef’, aan de Hogeweide 6 in Leidsche Rijn.
De deuren zijn geopend vanaf 10.00 uur. We beginnen met koffie of thee, terwijl op de achtergrond kerstmuziek klinkt. Een half uur later volgt er een kerst presentatie, waarbij we ook bekende kerstliederen met elkaar zingen onder muzikale begeleiding van Annemieke Ferwerda, Folkert Horst en Piet Vliegenthart. We besluiten deze ochtend met een gezamenlijke maaltijd van 12.00 tot ongeveer 13.00 uur.

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor deze Kerstviering vóór 3 december a.s.
De bijdrage in de kosten van deze ochtend is € 7,00 per persoon, inclusief koffie/thee en lunch, en kan bij binnenkomst worden voldaan (graag indien mogelijk gepast betalen!).
Opgave is mogelijk via Louise van den Berg, telefoon: (030) 2894513 (zonodig graag het antwoordapparaat inspreken, u wordt dan teruggebeld!) of de mail: vieringen@kerkenindehoef.nl

Wij hopen dat u erbij kunt zijn en dat we met elkaar een mooie ochtend zullen hebben. U bent van harte uitgenodigd om u aan te melden voor deze Kerstviering!