Kerstwandeling samenwerkende kerken Leidsche Rijn

Dit jaar is alles anders dan anders. Zo kunnen de traditionele Lichtjestocht rond Castellum en de Levende  Kerststal in De Hoef helaas niet doorgaan. Om toch op een leuke manier het kerstverhaal te beleven kun je dit jaar een wandeling/speurtocht volgen. Via foto’s en codes beleef je al wandelend en speurend het kerstverhaal. En aan het einde vind je misschien wel waar het allemaal om draait met Kerst.

Wandel en speur je mee? Dat kan van 20 december tot en met 26 december. Je kunt de wandeling starten op 3 plekken in Leidsche Rijn:

• Natuurspeeltuin De Hoef (Hogeweide 6, Utrecht)
  • Mariakerk (pastoor Boelenslaan 11, de Meern)
  • Kerk aan het Lint (Alendorperweg 103, Utrecht)

De routebeschrijving vind je als QR-code op je startpunt. De route leidt je langs foto’s waar een QR-code bij staat. Als je die met je telefoon scant* krijg je een stukje van het kerstverhaal te zien en te horen. Als je alle foto’s hebt gevonden heb je het hele kerstverhaal gezien en meebeleefd.

Voor de speurtocht kun je de bingokaart downloaden waarop je kunt aankruisen wat je allemaal gezien hebt.

Wij wensen jullie veel kijk- en luisterplezier en natuurlijk hele gezegende Kerstdagen.

Protestantse gemeente Leidsche Rijn, Nederlands Gereformeerde kerk Rijnwaarde, Rooms Katholieke parochie Licht van Christus

*een iPhone kan de codes automatisch scannen met de fotocamera, met een Android telefoon (Samsung, Huawei, Nokia, Motorola etc) kan dit met behulp van Google Lens. Bij een oudere Android of Apple telefoon heb je mogelijk een (gratis) app nodig om QR-codes te kunnen scannen.
Test met onderstaande QR-code even of het werkt voor je vertrekt: