Startweekend 18 en 19 september

Komend weekend is het zover: we starten een nieuw seizoen met kerkelijke activiteiten.

En met de nieuwe versoepelingen in het vooruitzicht kunnen we weer echt met elkaar kerk zijn het komende jaar.

Dit weekend volgen we natuurlijk de coronaregels en zorgen we dat zo veel mogelijk buiten plaatsvindt en dat de activiteiten binnen voldoende ruimte hebben.

Je bent van harte uitgenodigd om weer te ontmoeten, bij te praten en te kijken wat we dit jaar willen doen.

Nieuwe gemeenteleden die in de corona-periode bij ons ingeschreven zijn, heten we bijzonder welkom.

Zij hebben alle 120 een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Maar ook voor mensen die gewoon eens nieuwsgierig zijn hebben we veel te bieden komend weekend en daarna in het seizoen.

Programma

Het programma zaterdag is een in- en uitloopprogramma. Je kunt het hele programma bijwonen of komen en gaan wanneer je wilt.

Dit kun je verwachten:

15.00-16.30: Ontmoeten van mensen en het activiteitenaanbod bekijken. Zo kun je zien wat de diaconie doet, welke activiteiten er zijn voor kinderen en tieners, wat de Hoeftuin biedt, de bijbelgroepen en de seniorenmiddagen. Ook kun je speeddaten met onze predikant, iemand van de diaconie werkgroep of een ouderling.

16.30-17.30: Proeverij: je kunt kennis maken met een aantal activiteiten zoals een Stiltewandeling, een seniorenactiviteit, een kinderactiviteit, een creatieve workshop.

17.30-18.00: Borrel

18.00-19.00: Een Hoefse Hap: een simpele maar vooral gezellige maaltijd met wie wil aanschuiven

19.00-20.00: S(w)ing-in: onze eigen swingende kerkband laat zien en horen hoe “gewone” popnummers een bijzondere betekenis krijgen als ze in een andere context geplaatst worden. De S(w)ingin zal ook gestreamed worden zodat thuisblijvers ook mee kunnen s(w)ingen.

Zondag is er een feestelijke kerkdienst met onze eigen predikant en opnieuw de band

Daarna kunnen we buiten nog uitgebreid napraten en elkaar ontmoeten.

We hebben een grote tent tegen de deel aangezet.

Mochten er dus meer mensen komen dan in de kerk passen (nog steeds 1,5meter!), dan kunnen er mensen in de tent zitten en de dienst live meemaken.

Er is geluidsversterking zodat alles goed hoorbaar is.

Beide dagen bieden we iedereen de mogelijkheid ook ideeën aan te dragen voor nieuwe activiteiten.

We hopen je te zien en te ontmoeten op zaterdag en/of zondag!