Voor wie gescheiden is

Thema-avonden op 10 en 24 april

Wie gescheiden is kan te maken krijgen met gevoelens van verdriet, schuldgevoel, onmacht, boosheid, berusting. Hoe ga je er mee om en hoe ga je er mee verder? Deze onderwerpen staan centraal tijdens de twee bijeenkomsten in de Hoeftuin. De Hoeftuin is een plek in Leidsche Rijn waar iedereen tot rust kan komen en waar men bezig is met levensvragen en waar ook alle ruimte is voor creativiteit. En die combinatie is de basis voor de thema avonden op 10 en 24 april 2018 in boerderij de Hoef.

Inhoud van de avonden

Het thema van de eerste avond is : ‘Boos, opgelucht of verdrietig’. Hoe ga je verder na een scheiding. Blijven deze gevoelens hangen en waar kun je kracht uit putten. De tweede avond gaat over jezelf en de ander vergeven. Hoe vind je weer rust en balans. Vertrouwen in jezelf of in elkaar als ouder van de kinderen.

Begeleiding en opgeven

Rebecca Schoon (42) is een pionier. “Hier in de nieuwbouw van Leidsche Rijn eindigt 1 op de 2 huwelijken in een echtscheiding.”  Daarom wil ze met andere gescheiden mensen in gesprek. Dat doet ze samen met Rebecca Onderstal, predikant in Houten en auteur van het boek ’Mooi niet alleen’. Een van de ingrediënten voor deze bijeenkomsten is de creatieve verwerking.

Voor informatie www.dehoeftuin.nl en de facebookpagina van de Hoeftuin. Opgeven kan tot 3 april via info@dehoeftuin.nl.

de hoeftuin