Voorlopige afgelasting van al onze bijeenkomsten

Een van de belangrijkste kernwaarden van onze gemeente is zorgdragen voor elkaar en voor de mensen om ons heen. Dat betekent dat we uit oogpunt van solidariteit met de ouderen en kwetsbaren in onze gemeente er alles aan moeten doen om eventuele besmetting met Corona te voorkomen. Daartoe hebben wij als kerkenraad de moeilijke beslissing genomen om alle activiteiten tot en met 6 april af te gelasten.
We zoeken een invulling voor een wekelijks moment van gebed en meditatie, dat enkel online te volgen zal zijn, nader bericht hierover volgt.
We zullen de Hoefmail en ’t Hoefblaadje blijven gebruiken om elkaar van informatie te voorzien.
Meld je aan voor de Hoefmail via het kopje ‘Nieuwsbrief’ rechts op deze pagina. Iedereen die het fijn vindt om juist in deze periode op deze manier met elkaar mee te blijven leven, is van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de Hoefmail. Voor mensen zonder toegang tot internet is er ’t Hoefblaadje, geef dat aub door aan webmaster@kerkenindehoef.nl .
Deze periode voor Pasen is opeens heel anders dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Juist nu kunnen we kracht putten uit het besef dat God met ons is, bij dag en bij nacht.

Wij wensen iedereen gezondheid in deze bijzondere tijden, en hopen jullie allen snel weer te ontmoeten.
Namens de Kerkenraad,
Rinze Valkenburg (voorzitter), ds Marije Karreman