Meteen naar de inhoud

Contact

Contact opnemen

Wil je een vraag stellen? Of iemand spreken? Vul het contactformulier ‘algemeen’ hieronder in (klap het uit door op het pijltje te klikken) en wij doen ons best binnen een week contact met je op te nemen. Alle vragen behandelen wij vertrouwelijk. Velden met een * zijn verplicht.

Contactformulier Algemeen

  Naam *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht *

  Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen, misschien staat daar het antwoord op je vraag al.

  Spreek ook gerust een van de kerkenraadsleden aan rond een kerkdienst. Zij zijn herkenbaar aan een naamkaartje en beantwoorden je vraag graag.

  Gegevens wijzigen, verhuizingen, uitschrijven etc.

  Voor het doorgeven van wijzigingen kun je onderstaand formulier invullen. Velden met een * zijn verplicht. Wanneer je lid wilt worden, je laten inschrijven, kijk dan op de pagina Veelgestelde vragen bij ‘Hoe kan ik lid worden’.
  Wanneer je je wilt laten uitschrijven, kijk dan op de pagina Veelgestelde vragen voor meer informatie bij ‘Hoe kan ik mij laten uitschrijven als lid van de kerk’. Kies bij het invullen van dit formulier voor ‘uitschrijving’.

  Contactformulier Ledenadministratie

   Verdere contactgegevens

   Scriba (secretaris) kerkenraad
   Wilma van der Veen, scriba@kerkenindehoef.nl

   Voorzitter kerkenraad
   Tieneke Visser, kerkenraad@kerkenindehoef.nl

   Predikant
   Vacant

   Preekvoorziening
   Serge Kramer, preekvoorziening@kerkenindehoef.nl

   Huur en gebruik Boerderij de Hoef
   Voor vragen over huur en gebruik van ruimte(n) in Boerderij de Hoef kun je contact opnemen met Stichting Boerderij de Hoef.

   Giften

   Onze kerk is afhankelijk van giften. Wil je onze gemeente steunen met een gift? Alvast hartelijk dank! Je kunt je gift overmaken op bankrekeningnummer: NL47 RABO 0306 7306 69 t.n.v. Protestantse Gemeente Leidsche Rijn.

   Onze gemeente heeft een ANBI-verklaring. Je leest er hier meer over.

   Collectebonnen

   Onze gemeente heeft collectebonnen. Je koopt ineens een aantal bonnen ter waarde van elk een klein bedrag. Bij de collecte doe je in plaats van geld een bon/ bonnetjes in de collectemand. De waarde van het bedrag van je bon komt ten goede aan het collectedoel van die zondag.

   De collectebonnen zijn verkrijgbaar in drie soorten:

   • € 10,00 (20 collectebonnen van € 0,50)
   • € 20,00 (20 collectebonnen van € 1,00)
   • € 50,00 (20 collectebonnen van € 2,50)

   Je kunt de collectebonnen bestellen via mijn.kerkenindehoef.nl en in de Appostel app. Je kunt de bonnen ook contant kopen bij Jaco Kranenburg.

   Wist je dat de aankoop van collectebonnen je mogelijk minder geld kost dan je denkt?! Als het totaal aan giften aan de kerk (o.a. collectebonnen, Kerkbalans) en andere goede doelen meer dan 1% van het belastbaar inkomen is, dan is het meerdere aftrekbaar van de belasting. Lees er hier meer over. Bewaar het betaalstrookje dus!