Contact

Wil je een vraag stellen? Of iemand spreken? Kijk hieronder bij de contactadressen en bel of e-mail ons.

Weet je niet aan wie je je vraag kunt stellen? Vul dan het contactformulier in en wij doen ons best binnen een week contact met je op te nemen. Alle vragen behandelen wij vertrouwelijk. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen, misschien staat daar het antwoord op je vraag al.

Spreek ook gerust een van de kerkenraadsleden aan rond een kerkdienst. Zij zijn herkenbaar aan een naamkaartje en beantwoorden je vraag graag.

Contactadressen

Scriba (secretaris) kerkenraad
Serge Kramer, scriba@kerkenindehoef.nl

Dominee
Onze predikant is dominee Marije Karreman. Je kunt Marije bereiken door te mailen naar predikant@kerkenindehoef.nl.

Huur en gebruik Boerderij de Hoef
Voor vragen over huur en gebruik van ruimte(n) in Boerderij de Hoef kun je contact opnemen met Stichting Boerderij de Hoef.

Ledenadministratie
Voor het doorgeven van verhuizingen, wijzigingen, uitschrijven, huwelijk, geboorte, overlijden kun je mailen naar ledenadministratie@kerkenindehoef.nl

Giften

Onze kerk is afhankelijk van giften. Wil je onze gemeente steunen met een gift? Alvast hartelijk dank! Je kunt je gift overmaken op bankrekeningnummer: NL47 RABO 0306 7306 69 t.n.v. Protestantse Gemeente Leidsche Rijn.

Onze gemeente heeft een ANBI-verklaring. Je leest er hier meer over.

Collectebonnen

Onze gemeente heeft collectebonnen. Je koopt ineens een aantal bonnen ter waarde van elk een klein bedrag. Bij de collecte doe je in plaats van geld een bon/ bonnetjes in de collectemand. De waarde van het bedrag van je bon komt ten goede aan het collectedoel van die zondag.

De collectebonnen zijn verkrijgbaar in drie soorten:

  • € 10,00 (20 collectebonnen van € 0,50)
  • € 20,00 (20 collectebonnen van € 1,00)
  • € 50,00 (20 collectebonnen van € 2,50)

Je kunt de collectebonnen bestellen via mijn.kerkenindehoef.nl. Je kunt de bonnen ook contant kopen bij Jaco Kranenburg.

Wist je dat de aankoop van collectebonnen je mogelijk minder geld kost dan je denkt?! Als het totaal aan giften aan de kerk (o.a. collectebonnen, Kerkbalans) en andere goede doelen meer dan 1% van het belastbaar inkomen is, dan is het meerdere aftrekbaar van de belasting. Lees er hier meer over. Bewaar het betaalstrookje dus!