Meedoen

Meedoen in onze kerk kan op heel veel manieren. Natuurlijk is er op zondag een kerkdienst. Geloven doe je niet alleen op zondag. Daarom zijn er ook doordeweeks veel activiteiten. Van bijeenkomsten waar gezelligheid centraal staat tot meditatie tot bijbelstudie.  Zoek naar iets wat op dit moment bij jou past. Kijk ook eens in onze trefwoordenwolk op de homepage.

Praktische hulp

De diaconie helpt mensen die in de knel zitten met praktische hulp. Zo ondersteunt onze diaconie de Voedselbank Leidsche Rijn, runt het een kledingbank en zijn er mensen actief in het Sint Antoniusziekenhuis in Leidsche Rijn. Wil je ook praktische hulp geven? Alle hulp is welkom. Meer informatie bij Amanda van Walraven-Quach, diaconie@kerkenindehoef.nl

Cantorij

De Hoef heeft een enthousiaste cantorij die staat onder leiding van Polien Fijan.  Gemiddeld zijn er vijf kerkdiensten per jaar waaraan de cantorij een bijdrage levert. Rond Pasen en Kerst, de gedachtenisdienst en twee themazondagen. De cantorij oefent iedere dinsdagavond in De Hoef van 20.00 tot 21.30 uur. Voor de kerstnacht breiden we de cantorij uit tot projectkoor. Ben je nieuwsgierig en wil je eens kijken of zingen in een koor iets voor jou is? Stuur dan een berichtje naar cantorij@kerkenindehoef.nl. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, plezier hebben in zingen is wel een must.