Meteen naar de inhoud

Appostel

Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app. Via deze app ben je altijd en overal betrokken bij onze gemeente. Met de app kun je alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren. Via Appostel kun je op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld giften doen óf collectebonnen bestellen. Daarnaast lees je in de app onder andere nieuwsberichten van onze gemeente, informatie over de komende kerkdienst(en) en activiteiten, en kun je diensten terugluisteren. Ook de Hoefmail is nu binnen Appostel te lezen.

Hoe kan ik de Appostel app downloaden en installeren?

1. Download de Appostel app (van Betaalgroep Nederland B.V.) in de Play Store (Android) of App Store (Apple)
2. Open de app, en zoek op “Leidsche Rijn” om onze gemeente te vinden.
3. Log in met het account dat je al had op mijn.kerkenindehoef.nl voor het bestellen van collectebonnen of maak een Nieuw account aan.
4. Klik op “Mijn account” en vervolgens op “Tegoed”. Hier kun je je collectetegoed opwaarderen. Je krijgt per e-mail een bevestiging dat het tegoed is bijgeschreven. Dit kan een paar minuten duren (controleer voor de zekerheid je Spam/Ongewenste mail).
5. Tip: klik op “Instellingen” en zet “Huidige tegoed op startpagina” aan. Je ziet dan bij het openen van de Appostel app direct je tegoed, en via de + kun je makkelijk opwaarderen.