Muziek

Pianist achter de piano in de kerkMuziek heeft een belangrijke rol in onze kerkdiensten. We zijn dan ook altijd op zoek naar (nog meer) muzikanten en zangers. Heb je een muzikaal talent? Neem dan contact op met onze muziekgroep of cantorij!

Muziekgroep

Speel je een instrument en vind je het leuk om af en toe op zondag mee te spelen in de muziekgroep? Ongeveer een keer per maand begeleidt de muziekgroep in wisselende samenstelling de zondagse kerkdienst. Elk instrument is welkom, maar pianisten/ toetsenisten kunnen we heel goed gebruiken. Meer informatie bij Folkert Horst, kerkmuziek@kerkenindehoef.nl

Cantorij – projectkoor kerst

Houd je van zingen? En heb je zin om tijdens de kerstnachtdienst mee te zingen met de cantorij? Doe dan mee aan het projectkoor! De cantorij breidt speciaal voor kerst graag uit met extra zangers en zangeressen. Op dinsdag 9 november beginnen we onder leiding van Polien Fijan met de repetities. We verwachten dat je er tot aan kerst elke week bent. De repetitie is in Boerderij de Hoef en duurt van 20.00 uur tot uiterlijk 21.45 uur. We hopen net als vorig jaar weer nieuwe zangstemmen te mogen verwelkomen!

Heb je nog vragen? Mail dan naar cantorij@kerkenindehoef.nl

projectkoor kerst leidsche rijn

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page