Top2000 kerkdienst 2 december

Ook wel eens de weg kwijt? Dat kan je letterlijk maar zo gebeuren in Leidsche Rijn, waar de routes steeds veranderen en je omgeving niet hetzelfde blijft. Vraag je dan hulp van een ander? Blijf je alleen ronddolen tot je eindelijk op het juiste pad zit of keer je moedeloos en teleurgesteld naar huis terug?
Op 2 december 2018 vieren we voor de tweede keer een kerkdienst volledig gevuld met songs uit de Top 2000. In vrijwel alle nummers zit een route of een pad verborgen. We nodigen je uit om allerlei verschillende wegen met ons te verkennen en mee te zingen of te genieten van de tien liederen die door de ‘huisband’ worden gespeeld.
Zondag 2 december 2018, 10:00 uur

Noot: Verslag doen van deze dienst en/of interesse in een interview met Marije Karreman, de predikant? Meld je dan via predikant@kerkenindehoef.nl