Meteen naar de inhoud

Wie zijn wij

Wij zijn de Protestantse gemeente Leidsche Rijn en wij nodigen iedereen van harte uit voor onze activiteiten. Het is niet nodig dat je lid bent van onze of een andere kerk.

Wij zijn een groep mensen die geboeid zijn door Jezus Christus. Wij geloven dat Hij laat zien wie God is, wat God ons in het leven te bieden heeft en wat Hij van ons vraagt. Wij zoeken welke weg God met ons wil gaan, bijvoorbeeld in onze omgang met mensen op het werk of bij ons in de straat. Of in de aandacht voor mensen die wat extra zorg kunnen gebruiken.

Onze gemeente heeft ruim 700 leden. De gemiddelde leeftijd is relatief laag vanwege de vele jonge gezinnen die in Leidsche Rijn wonen.

Wij komen op zondag bij elkaar in boerderij ‘De Hoef’ om de Bijbelse verhalen te lezen, samen te zingen en te bidden voor wie en wat ons na aan het hart ligt. We doen dit in een losse, ontspannen sfeer met ruimte voor interactie, filmpjes en eigenlijk alles wat maar helpen kan om Gods boodschap te verhelderen. Daarnaast zijn er ook doordeweeks verschillende activiteiten en ontstaan er spontaan groepen zoals een ouderengroep die kaarten maakt voor het goede doel.

Wil je meer weten? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen, vraag het ons of neem een kijkje bij onze activiteiten.

Lees hier verder over onze Missie en Visie.